Belugo
Professioneel licht - geluid - DJ services

Video

Muziek en geluiden voor video's en films


Bedrijfsvideo's
Heeft u een lancering van een nieuw product? Of een informatieve video? Belugo maakt muziek voor welke soort bedrijfsvideo dan ook. Hierbij wordt een aantal stappen doorlopen om tot het beste resultaat te komen:
Ten eerste wordt er op basis van de kernwaarden, de symboliek en de (specifieke) producten van uw bedrijf een moodboard gemaakt. Aan de hand hiervan wordt een bij uw bedrijf passend geluid ontworpen; er wordt antwoord gegeven op de vragen: 'hoe klinkt het bedrijf/ product?' en 'welke sfeer brengt het bedrijf/ product over?' 


Vervolgens wordt één arrangement vrijwel volledig uitgewerkt en aan u teruggekoppeld, zodat u precies weet of dit muziekstuk aan uw wensen voldoet. U kunt ook aangeven of er elementen moeten worden aangepast, weggehaald of toegevoegd.
Daarna krijgt u de muziekbestanden van hoge kwaliteit toegestuurd die uzelf meteen kunt gebruiken; 
en/ of ontwikkelt u de bedrijfsvideo op basis van de muziek.Ten slotte kunt u de video terugsturen (indien nodig), waarna er professionele 'special effects' onder de video worden aangebracht. Ook kunnen in dit stadium voice-overs over de video worden gezet.
Kenmerkend voor de werkwijze is dat in principe het muziekstuk vóór de daadwerkelijke video al af is. Dit heeft meerdere voordelen. Zo kan de videomaker makkelijker een gevoel/ sfeer aan de video geven, de video gemakkelijker timen en verloopt het gehele proces voor u sneller.